Policy om Kakor

Policy om Kakor

Kakor är små textfiler som placeras på din dator av webbplatser som du besöker. De används för att få webbplatser att fungera, för att förbättra webbplatsernas effektivitet, för att förbättra användarens upplevelse och ge användningsinformation om webbplatser. Denna information bör göra dina besök på webbplatser mer produktiva genom att de lagrar och använder information om dina webbplatspreferenser och -vanor.

Din webbläsare kan välja om den ska acceptera kakor eller inte. De flesta webbläsarprogramvaror är inledningsvis inställda för att acceptera dem.

Vår webbplats använder kakor och du måste se till att din webbläsare är inställd på att inte acceptera kakor om du inte vill ha dem. Observera att vissa tjänster eller webbplatsfunktioner kanske inte är tillgängliga om du inaktiverar kakor. För mer information om kakor och hur man inaktiverar dem, gå till aboutcookies.org. Vi använder följande kakor:

  • Viktiga kakor. Dessa är kakor som krävs för att vår webbplats ska fungera. De inkluderar t.ex. kakor som ger dig möjlighet att logga in på säkra områden på vår webbplats, och att använda onlineformulär.
  • Analyskakor. De ger oss möjlighet att känna igen och räkna antalet besökare, och se hur besökarna rör sig på vår webbplats när de använder den. Det hjälper oss att förbättra hur webbplatsen fungerar, t.ex. genom att se till att användarna enkelt hittar vad de söker.
  • Marknadsföringskakor. Dessa används för att känna igen dig när du kommer tillbaka till vår webbplats. De ger oss möjlighet att anpassa vårt innehåll efter dig, välkomna dig med ditt namn och komma ihåg dina preferenser. Dessa kakor registrerar också ditt besök på vår webbplats, sidorna du har besökt och vilka länkar du har följt. Vi använder denna information för att göra vår webbplats, reklamen som visas på den och meddelandena som skickas mer relevanta för dina intressen.

Du kan hitta mer information om de enskilda kakor vi använder, och varför vi använder dem, i nedanstående tabell:

KAKA (COOKIE) ANVÄNDNING OCH SYFTE

Google Analytics-kakor

 

Google Analytics är ett webbplatsövervakningsverktyg som ger användarna möjlighet att se antalet webbplatsbesökare, deras ursprung, och analysera hur innehållet på deras webbplats visas och hur man navigerar på den. Detta i sin tur gör det möjligt att optimera innehållet och sidorna på www.sifcoasc.com, www.sifcoasc.co.uk och marknadsföringsprogrammen som driver trafiken på webbplatsen. Google Analytics lagrar ingen personlig information om webbplatsbesökare, men använder persistenta kakor för att identifiera återkommande besökare.

Du kan allmänt välja bort Google Analytics-spårning, som används av alla webbplatser, genom att besöka följande URL – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Lead Forensics-kakor

 

Lead Forensics är ett verktyg som identifierar företaget eller organisationen som webbplatsbesökarna tillhör, baserat på en omvänd IP-sökning. Lead Forensics använder också kakor för att bearbeta denna identifikation, och lagrar personlig information om enskilda användare. Kakor som används av Lead Forensics lagrar information om din nuvarande webbläsningssession (sidor som visas, tid på webbplatsen osv.) och datum och tider från tidigare besök på webbplatsen.

Denna information används av Surface Technology för att profilera webbplatsbesökare, för att bättre förstå hur vårt webbplatsinnehåll visas av olika segment. Den används också för att identifiera vilka typer av organisationer som kan vara intresserade av vårt utbud av tjänster.

E-postmeddelanden med marknadsföring-Klickspårande kakor

 

Dessa kakor används för att rapportera vilka sidor på www.sifcoasc.com som har setts av besökare på webbplatsen, och som har följt länkar från våra marknadsföringskampanjer med e-post. Denna analys hjälper oss att förstå ytterligare innehåll som ses av kontakterna i vår databas, och därför ger oss möjlighet att förbättra och anpassa framtida kampanjer efter dessa kontakters speciella intresseområden.

Genom att fortsätta att använda denna webbplats, accepterar du användningen av dessa kakor som gör reklam och kommunikation mer relevant för dig och dina intressen, och hjälper oss att förbättra webbplatsen ytterligare.