TechnoPlate® strömaggregat

TechnoPlate® strömaggregat

TechnoPlate® strömaggregat

Förbättra kvaliteten, flexibiliteten och säkerheten vid din selektiva plättering med TechnoPlate® strömaggregat.

TechnoPlate®, som utvecklats under två år, införlivar återkoppling från tekniker och kunder som hjälpt till att skapa ett aggregat som inte bara är användarvänligt utan även uppfyller kraven på spårbarhet och konsekvens.

TechnoPlate® tillför många fördelar till din plätering:

Portabilitet

TechnoPlate® utvecklades för att vara bärbar. 30 % lättare och med praktiskt och bekvämt handtag, är det lätt att flytta runt aggregatet i verkstaden eller på fältet.

Flexibilitet

Med en knappsats och vred för att ställa in volt och ampere erbjuder TechnoPlate® den ultimata flexibiliteten. På vissa modeller är aggregatet försett med en avtagbar och justerbar kontrollenhet. Teknikern kan placera kontrollern på aggregatet för att lättare kunna se eller lossa kontrollern för användning upp till 10 ft. (3 m)* från aggregatet – perfekt när man arbetar i trånga utrymmen. (*3 m kabel kan beställas till).

Konsekvent kvalitet/h3>

För återkommande arbeten erbjuder TechnoPlate® möjligheten att spara upp till 99 steg. Det innebär att teknikern inte behöver justera voltstyrkor, ampere eller polaritet under arbetet. Tryck bara på knappen för flytta från ett steg till nästa.

Skydd/Säkerhet

Varje aggregat är utvecklat med överbelastningsskydd. Det skyddar delen genom att omedelbart stänga av uteffekten till ledningen, om aggregatet är överbelastat.

Avancerade egenskaper

  • Helt digitala kontroller
  • Justerbar framsida
  • Dubbel spänning
  • Polväxlare
  • Larm för omvänd polaritet och amperetimmar (Ah)
  • Switchlägesteknik: för maximal regulatornoggrannhet, låg pulsation och hög effekt
  • Reglering av konstantspänning och konstantström

Derek Vanek, teknisk chef på SIFCO ASC, sa: “TechnoPlate® har utvecklats under mer än två år när vår grupp har arbetat med att skapa ett produktutbud som förbättrar processen med selektiv plätering för användarna. Det fina med vår pläteringsprocess är att den är hel portabel, vilket betyder att den kan användas i princip överallt, eftersom den bara  behöver ett strömaggregat, pläteringsverktyg, små mängder lösningar och en utbildad användare. Genom att göra strömaggregatet lättare, mer lättanvänt och bygga in förbättrade funktioner, är den selektiva pläteringsprocessen mer flexibel än någonsin, och ger konsekvent kvalitet varje gång. Nu har vi TechnoPlate® fullt utvecklad för att komplettera den selektiva pläteringsprocessen fullständigt”.